BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Gespecialiseerd in kleine ruimtes - S. Bosland Heiwerken B.V.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Funderingstechnieken in De Woude op maat voor elk vraagstuk
De Woude

Funderingstechnieken in De Woude op maat

Gaat u een woning laten bouwen op een moeilijk bereikbare plaats? S. Bosland Heiwerken B.V. is dé specialist op het gebied van funderingstechnieken in De Woude en beschikt over de middelen om fundering en heiwerken te verzorgen. Zelf op de meest moeilijk bereikbare plaatsen zijn wij inzetbaar voor allerhande funderingstechnieken in De Woude. Wij streven hierbij naar een bovengemiddeld resultaat en gaan met de grootste zorg te werk. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten maken van een complete fundering en vloer (incl. maatvoering, graafwerkzaamheden). Wij maken deze fundering en vloer volgens de door u verstrekte gegevens die door een erkend constructeur getekend en berekend zijn. Benieuwd naar wat wij met verschillende funderingstechnieken voor u kunnen betekenen? Neem dus gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Indien u ons wilt bereiken, kan dat telefonisch.

S. Bosland Heiwerken B.V. is gespecialiseerd in funderingstechnieken in De Woude en al jarenlang bezig met alle voorkomende funderingswerkzaamheden. Diverse opdrachtgevers bieden wij oplossing voor hun vraagstukken met behulp van verschillende funderingstechnieken in De Woude. Graag komen wij in overleg met de klant tot innovatieve maatwerk oplossingen. In samenwerking met u en ons gekwalificeerde personeel kunnen wij een totaaloplossing bieden.

Machinepark van Bosland voor gebruik in regio De Woude

Om funderingstechnieken in De Woude uit te kunnen voeren maken wij gebruik van een uitgebreid machinepark. Zo beschikken we over 5 verschillende heimachines die u op onze website kan bekijken:

  • De oudste waar we mee begonnen zijn
  • De machine voor stalen buispalen
  • Heimachine voor het hoogfrequent heien
  • Heimachine voor het heien van houten palen, beton palen, stalen buispalen en voorboren

En tot slot hebben we nog de heimachine voor het hoogfrequent heien van stalen buispalen tot een diameter van 219 mm. Deze manier van heien geeft een minimaal aan trillingen waardoor schade aan omleggende gebouwen nihil is.

Maatwerk voor u in De Woude uitgevoerd door Bosland

Ieder project vraagt om een eigen aanpak. Of het nu gaat om het toepassen van funderingstechnieken in de drukke stad in De Woude of in een rustige woonwijk, wij zijn flexibel en creatief genoeg om voor uw project de beste aanpak te vinden. Informeer naar de mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht voor het laten maken van een complete fundering en vloer (incl. maatvoering,graafwerkzaamheden etc.) Wij maken deze fundering en vloer volgen de door u verstrekte gegevens die door een erkend constructeur getekend en berekend zijn. Ik hoop dat u een indruk heeft gekregen voor wat S. Bosland heiwerken B.V. voor u kunt betekenen.

Neem contact op

S. Bosland Heiwerken B.V. logo
S. Bosland Heiwerken B.V.

Stel uw vraag

Funderingstechnieken | De Woude

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Copyright © S. Bosland Heiwerken B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index