BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Gespecialiseerd in kleine ruimtes - S. Bosland Heiwerken B.V.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Waarom bosland

Waarom Bosland

S. Bosland Heiwerken B.V. werkt met kleine lichte machine's die door onze eigen stroomvoorziening worden aangedreven. Al onze machine's staan op rubber rubsen(banden) zodat schade aan het straatwerk nagenoeg uitgesloten is. Het bedrijf is klein van omvang wat als voordeel heeft dat u altijd rechtstreeks met de eigenaar te maken heeft.

Werkzaamheden van S. Bosland Heiwerken

Wij heien houten palen, buis palen en lichte beton palen. De houten palen kunnen wij tot een lengte van 16.50 meter incl. betonen oplanger heien zonder te schakelen met een schakelbus. Een schakelbus is een ijzer buis van ongeveer 40 cm lang die wordt gebruikt als de lengte van de paal niet in één keer onder de heimachine past. De paal wordt dan door midden gezaagd en daarna weer met de schakelbus aan elkaar verbonden. Het voordeel hiervan is dat er ook op lokaties met een beperkte hoogte gewerkt kan worden, maar het nadeel is dat het gewicht dat op de paal mag sterk afneemt.

Buispalen heien

Voor het heien van buispalen wordt gebruik gemaakt van zowel een valgewicht of een hydrolische snelslaghamer. Het voordeel van de snelslaghamer is, dat er door te heien met een klein en dus lichte machine er nagenoegen geen trilling ontstaan en de paal snel de grond in wordt geheid. De paal wordt daarna direct gevuld met beton en voorzien van een kopwapening. Het nadeel van dit systeem is dat de paal diameter beperkt is. Voor de grotere diameters paal gebruiken wij dan een machine voorzien van een valgewicht die onder in de buis valt. Het voordeel hiervan is dat het nagenoeg geen geluidsoverlast geeft. Wij werken met moderne en nieuwe arbovriendelijke machine. Al onze machine worden daarom ook jaarlijks Aboma-Keboma gekeurd. En al onze medewerkers zijn in het bezit van vca en BHV diploma.

Ook voor een complete fundering en vloer bent u bij S. Bosland Heiwerken aan het juiste adres!

Ook kunt u bij ons terecht voor het laten maken van een complete fundering en vloer (incl. maatvoering,graafwerkzaamheden etc,etc) Wij maken deze fundering en vloer volgen de door u verstrekte gegevens die door een erkend constructeur getekend en berekend zijn. (Dus niet zomaar een paar paaltjes, fundering en vloer want dat is tenslotte DE BASIS, het zal toch zonde zijn als uw aanbouw gaat zakken.)

Ik hoop dat u een indruk heeft gekregen voor wat S. Bosland heiwerken B.V. voor u kunt betekenen.

S. Bosland Heiwerken B.V. logo
S. Bosland Heiwerken B.V.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Copyright © S. Bosland Heiwerken B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index