BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Gespecialiseerd in kleine ruimtes - S. Bosland Heiwerken B.V.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Waarom bosland

Waarom Bosland

Bosland Heiwerken is klein van omvang wat als voordeel heeft dat u altijd rechtstreeks geholpen wordt. Wij werken met kleine lichte machines die door onze eigen stroomvoorziening worden aangedreven. Daarnaast staan al onze machines op rubberen rupsen (banden) om schade aan het straatwerk te voorkomen. Door middel van heien brengen wij zowel stalen buispalen als houten palen aan en dat doen wij door heel Nederland. Omdat onze machines klein zijn, kunnen wij door poorten en steegjes bewegen om zo een locatie te bereiken.

Stalen buispalen

Voor het heien van stalen buispalen wordt gebruik gemaakt van een valgewicht of een hydrolische snelslaghamer. Het voordeel van de snelslaghamer is dat er geen trillingen ontstaan en de paal snel de grond in wordt geheid. De paal wordt daarna direct gevuld met beton en voorzien van een kopwapening. Voor palen met grotere diameters gebruiken wij een machine voorzien van een valgewicht dat onder in de buis valt. Het voordeel van deze techniek is dat het nagenoeg geen geluidsoverlast geeft. Wij werken met moderne en nieuwe arbovriendelijke machines. Zo worden onze machines jaarlijks gekeurd en zijn onze medewerkers in het bezit van VCA en BHV diploma.

Houten palen

Houten palen worden aangebracht in combinatie met een betonnen oplanger, om zo bestand te zijn tegen veranderingen in de grondwaterstanden. De houten palen kunnen wij tot een lengte van 16.50 meter incl. betonen oplanger in één stuk heien. Als een paal niet in één keer onder de heimachine past gebruiken we een schakelbus, dit is een ijzer buis van ongeveer 40 cm lang. De paal wordt dan door midden gezaagd en daarna weer met de schakelbus aan elkaar verbonden. Het voordeel hiervan is dat er ook op locaties met een beperkte hoogte gewerkt kan worden.

Bekijk ook onze machines om te zien wat er mogelijk is.

S. Bosland Heiwerken B.V. logo
S. Bosland Heiwerken B.V.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Copyright © S. Bosland Heiwerken B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index