BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Gespecialiseerd in kleine ruimtes - S. Bosland Heiwerken B.V.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Heibedrijf in Huisduinen nodig? S. Bosland Heiwerken staat voor u klaar
Huisduinen

Heiwerk in regio Huisduinen op alle denkbare niveaus

Wilt u een funderingsklus of heiwerk in Huisduinen uit handen geven aan een specialist? S. Bosland Heiwerken B.V. levert al jarenlang heiwerk in Huisduinen op alle denkbare niveaus. Wij beschikken over een team vakmensen die dagelijks hun kennis inzetten voor bedrijven en particulieren. Tevens hebben we de middelen om funderingstechnieken en heiwerk in Huisduinen toe te passen. Bosland werkt met kleine lichte machines die door onze eigen stroomvoorziening worden aangedreven. Al onze machines staan op rubber rubsen (banden) zodat schade aan het straat werk nagenoeg uitgesloten is. Wilt u meer weten over onze diensten of heiwerk in Huisduinen laten verzorgen? Bekijk dan onze website. Hier krijgt u een indruk van ons bedrijf. Ook kunt u telefonisch contact opnemen voor advies of voor een afspraak. Voor al het heiwerk in Huisduinen geven wij graag advies.

Soorten heiwerken mogelijk in regio Huisduinen

S. Bosland Heiwerken B.V. behoort tot de toonaangevende bedrijven op het gebied van heiwerk in de buurt van Huisduinen. Met een groot machinepark kunnen wij elk heiwerkproject uit handen nemen. Het heiwerk in Huisduinen dat wij uitvoeren is:

  • Buispalen
  • Palen heien
  • Betonpalen
  • Funderingspalen
  • Houten palen

Wij heien houten palen, buis palen en lichte beton palen. De houten palen kunnen wij tot een lengte van 16.50 meter incl. betonen oplanger heien zonder te schakelen met een schakelbus. Het voordeel hiervan is dat er ook op locaties met een beperkte hoogte gewerkt kan worden.

Gehele traject heiwerk in Huisduinen

Op het gebied van funderingstechnieken en heiwerk in Huisduinen verzorgen wij graag het hele traject. Indien nodig werken wij met vaste partners en waarborgen op deze manier de kwaliteit. Onze lijnen zijn kort waardoor wij heiwerk in Huisduinen binnen gestelde termijn uitvoeren.

Machinepark voor heiwerk in regio Huisduinen

Om heiwerk in Huisduinen uit te kunnen voeren beschikken we over moderne kleine elektrische aangedreven heimachines. Hiermee kan op plaatsen worden geheid die anders niet of alleen tegen hogere kosten zijn te bereiken. Al onze heimachines staan op rubberen rupsbanden waarmee schade aan de ondergrond word beperkt. Wilt u graag heiwerk in Huisduinen uit laten voeren? Meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op

S. Bosland Heiwerken B.V. logo
S. Bosland Heiwerken B.V.

Stel uw vraag

Heiwerk | Huisduinen

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Copyright © S. Bosland Heiwerken B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index