BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Gespecialiseerd in kleine ruimtes - S. Bosland Heiwerken B.V.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Nieuwerkerk aan den IJssel

Heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel van A tot Z

Gaat u eindelijk uw droom verwezenlijken? Heeft u plannen om een nieuwbouw woning te laten bouwen? Een partner nodig voor het funderings- en heiwerk? S. Bosland Heiwerken B.V. in Nieuwerkerk aan den IJssel is gespecialiseerd in het heien van houten palen, buis palen en beton palen. Met een compleet team beschikken wij over ervaring en bekwaamheid om dagelijks heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel uit te kunnen voeren. Of het nu gaat om grote heiwerken of kleinschalige heiwerken met een moeilijke bereikbaarheid, graag staan wij voor u klaar. Wij werken met moderne en nieuwe Arbo vriendelijke machine. Al onze machine worden daarom ook jaarlijks Aboma-Keboma gekeurd. En al onze medewerkers zijn in het bezit van vca en BHV diploma. Meer weten over heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel of andere diensten? Bekijk onze website.

Diensten heiwerken in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel

De hoofdactiviteit van S. Bosland Heiwerken B.V. is het uitvoeren van heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij heien:

  • houten palen
  • buis palen
  • beton palen

Heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel uitgevoerd met houten palen verzekeren u van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit systeem is met de meeste ervaring toegepast en bewijst al jarenlang de goede diensten. Tevens hebben ze een hoog draagvermogen en zijn duurzaam.

Buispalen bij heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel

Voor moeilijk bereikbare en kleine plaatsen worden de heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel uitgevoerd met buispalen. Voor het heien van buispalen wordt gebruik gemaakt van zowel een valgewicht of een hydrolische snelslaghamer. Het voordeel van de snelslaghamer is, dat er door te heien met een klein en dus lichte machine er nagenoeg geen trilling ontstaan en de paal snel de grond in wordt geheid. Hierna wordt de paal gevuld met beton en voorzien van kopwapening. Wanneer u kiest voor deze methode van heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel kunt u kiezen uit verschillende lengte en diameters.

Beton palen bij heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ook heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel met gebruik van beton palen zijn bij ons in goede handen. Door de jaren heen hebben wij vele projecten gerealiseerd en veel ervaring opgebouwd met heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor al uw problemen hebben wij dé oplossing. Elk project heeft zijn eigen aanpak en kunnen wij van A tot Z verzorgen.

S. Bosland Heiwerken B.V. logo
S. Bosland Heiwerken B.V.
Heiwerken in Nieuwerkerk aan den IJssel laten uitvoeren door Bosland Heiwerken
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Copyright © S. Bosland Heiwerken B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index