BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Gespecialiseerd in kleine ruimtes - S. Bosland Heiwerken B.V.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Broek op Langedijk

Heiwerken in Broek op Langedijk van A tot Z

Gaat u eindelijk uw droom verwezenlijken? Heeft u plannen om een nieuwbouw woning te laten bouwen? Een partner nodig voor het funderings- en heiwerk? S. Bosland Heiwerken B.V. in Broek op Langedijk is gespecialiseerd in het heien van houten palen, buis palen en beton palen. Met een compleet team beschikken wij over ervaring en bekwaamheid om dagelijks heiwerken in Broek op Langedijk uit te kunnen voeren. Of het nu gaat om grote heiwerken of kleinschalige heiwerken met een moeilijke bereikbaarheid, graag staan wij voor u klaar. Wij werken met moderne en nieuwe Arbo vriendelijke machine. Al onze machine worden daarom ook jaarlijks Aboma-Keboma gekeurd. En al onze medewerkers zijn in het bezit van vca en BHV diploma. Meer weten over heiwerken in Broek op Langedijk of andere diensten? Bekijk onze website.

Diensten heiwerken in de regio Broek op Langedijk

De hoofdactiviteit van S. Bosland Heiwerken B.V. is het uitvoeren van heiwerken in Broek op Langedijk. Wij heien:

  • houten palen
  • buis palen
  • beton palen

Heiwerken in Broek op Langedijk uitgevoerd met houten palen verzekeren u van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit systeem is met de meeste ervaring toegepast en bewijst al jarenlang de goede diensten. Tevens hebben ze een hoog draagvermogen en zijn duurzaam.

Buispalen bij heiwerken in Broek op Langedijk

Voor moeilijk bereikbare en kleine plaatsen worden de heiwerken in Broek op Langedijk uitgevoerd met buispalen. Voor het heien van buispalen wordt gebruik gemaakt van zowel een valgewicht of een hydrolische snelslaghamer. Het voordeel van de snelslaghamer is, dat er door te heien met een klein en dus lichte machine er nagenoeg geen trilling ontstaan en de paal snel de grond in wordt geheid. Hierna wordt de paal gevuld met beton en voorzien van kopwapening. Wanneer u kiest voor deze methode van heiwerken in Broek op Langedijk kunt u kiezen uit verschillende lengte en diameters.

Beton palen bij heiwerken in Broek op Langedijk

Ook heiwerken in Broek op Langedijk met gebruik van beton palen zijn bij ons in goede handen. Door de jaren heen hebben wij vele projecten gerealiseerd en veel ervaring opgebouwd met heiwerken in Broek op Langedijk. Voor al uw problemen hebben wij dé oplossing. Elk project heeft zijn eigen aanpak en kunnen wij van A tot Z verzorgen.

S. Bosland Heiwerken B.V. logo
S. Bosland Heiwerken B.V.
Heiwerken in Broek op Langedijk laten uitvoeren door Bosland Heiwerken
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Copyright © S. Bosland Heiwerken B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index