BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Gespecialiseerd in kleine ruimtes - S. Bosland Heiwerken B.V.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Heiwerken in Broek in Waterland laten uitvoeren door Bosland Heiwerken
Broek in Waterland

Heiwerken in Broek in Waterland van A tot Z

Gaat u eindelijk uw droom verwezenlijken? Heeft u plannen om een nieuwbouw woning te laten bouwen? Een partner nodig voor het funderings- en heiwerk? S. Bosland Heiwerken B.V. in Broek in Waterland is gespecialiseerd in het heien van houten palen, buis palen en beton palen. Met een compleet team beschikken wij over ervaring en bekwaamheid om dagelijks heiwerken in Broek in Waterland uit te kunnen voeren. Of het nu gaat om grote heiwerken of kleinschalige heiwerken met een moeilijke bereikbaarheid, graag staan wij voor u klaar. Wij werken met moderne en nieuwe Arbo vriendelijke machine. Al onze machine worden daarom ook jaarlijks Aboma-Keboma gekeurd. En al onze medewerkers zijn in het bezit van vca en BHV diploma. Meer weten over heiwerken in Broek in Waterland of andere diensten? Bekijk onze website.

Diensten heiwerken in de regio Broek in Waterland

De hoofdactiviteit van S. Bosland Heiwerken B.V. is het uitvoeren van heiwerken in Broek in Waterland. Wij heien:

  • houten palen
  • buis palen
  • beton palen

Heiwerken in Broek in Waterland uitgevoerd met houten palen verzekeren u van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit systeem is met de meeste ervaring toegepast en bewijst al jarenlang de goede diensten. Tevens hebben ze een hoog draagvermogen en zijn duurzaam.

Buispalen bij heiwerken in Broek in Waterland

Voor moeilijk bereikbare en kleine plaatsen worden de heiwerken in Broek in Waterland uitgevoerd met buispalen. Voor het heien van buispalen wordt gebruik gemaakt van zowel een valgewicht of een hydrolische snelslaghamer. Het voordeel van de snelslaghamer is, dat er door te heien met een klein en dus lichte machine er nagenoeg geen trilling ontstaan en de paal snel de grond in wordt geheid. Hierna wordt de paal gevuld met beton en voorzien van kopwapening. Wanneer u kiest voor deze methode van heiwerken in Broek in Waterland kunt u kiezen uit verschillende lengte en diameters.

Beton palen bij heiwerken in Broek in Waterland

Ook heiwerken in Broek in Waterland met gebruik van beton palen zijn bij ons in goede handen. Door de jaren heen hebben wij vele projecten gerealiseerd en veel ervaring opgebouwd met heiwerken in Broek in Waterland. Voor al uw problemen hebben wij dé oplossing. Elk project heeft zijn eigen aanpak en kunnen wij van A tot Z verzorgen.

Neem contact op

S. Bosland Heiwerken B.V. logo
S. Bosland Heiwerken B.V.

Stel uw vraag

Heiwerken | Broek in Waterland

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Copyright © S. Bosland Heiwerken B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index