BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Gespecialiseerd in kleine ruimtes - S. Bosland Heiwerken B.V.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Woerden

Heiwerk in regio Woerden op alle denkbare niveaus

Wilt u een funderingsklus of heiwerk in Woerden uit handen geven aan een specialist? S. Bosland Heiwerken B.V. levert al jarenlang heiwerk in Woerden op alle denkbare niveaus. Wij beschikken over een team vakmensen die dagelijks hun kennis inzetten voor bedrijven en particulieren. Tevens hebben we de middelen om funderingstechnieken en heiwerk in Woerden toe te passen. Bosland werkt met kleine lichte machines die door onze eigen stroomvoorziening worden aangedreven. Al onze machines staan op rubber rubsen (banden) zodat schade aan het straat werk nagenoeg uitgesloten is. Wilt u meer weten over onze diensten of heiwerk in Woerden laten verzorgen? Bekijk dan onze website. Hier krijgt u een indruk van ons bedrijf. Ook kunt u telefonisch contact opnemen voor advies of voor een afspraak. Voor al het heiwerk in Woerden geven wij graag advies.

Soorten heiwerken mogelijk in regio Woerden

S. Bosland Heiwerken B.V. behoort tot de toonaangevende bedrijven op het gebied van heiwerk in de buurt van Woerden. Met een groot machinepark kunnen wij elk heiwerkproject uit handen nemen. Het heiwerk in Woerden dat wij uitvoeren is:

  • Buispalen
  • Palen heien
  • Betonpalen
  • Funderingspalen
  • Houten palen

Wij heien houten palen, buis palen en lichte beton palen. De houten palen kunnen wij tot een lengte van 16.50 meter incl. betonen oplanger heien zonder te schakelen met een schakelbus. Het voordeel hiervan is dat er ook op locaties met een  beperkte hoogte gewerkt kan worden.

Gehele traject heiwerk in Woerden

Op het gebied van funderingstechnieken en heiwerk in Woerden verzorgen wij graag het hele traject. Indien nodig werken wij met vaste partners en waarborgen op deze manier de kwaliteit. Onze lijnen zijn kort waardoor wij heiwerk in Woerden binnen gestelde termijn uitvoeren.

Machinepark voor heiwerk in regio Woerden

Om heiwerk in Woerden uit te kunnen voeren beschikken we over moderne kleine elektrische aangedreven heimachines. Hiermee kan op plaatsen worden geheid die anders niet of alleen tegen hogere kosten zijn te bereiken. Al onze heimachines staan op rubberen rupsbanden waarmee schade aan de ondergrond word beperkt. Wilt u graag heiwerk in Woerden uit laten voeren? Meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak.

S. Bosland Heiwerken B.V. logo
S. Bosland Heiwerken B.V.
Heibedrijf in Woerden nodig? S. Bosland Heiwerken staat voor u klaar
Laat uw reactie achter

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Copyright © S. Bosland Heiwerken B.V. - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site Index