BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Gespecialiseerd in kleine ruimtes - S. Bosland Heiwerken B.V.

Opening bedrijfspand + 10 jarig bestaan

Opening bedrijfspand + 10 jarig bestaan


Opening bedrijfspand + 10 jarig bestaan van S. Bosland Heiwerken B.V. Het was een onvergetelijke ...

Fundering herstel oude boerderij

Fundering herstel oude boerderij


In een boederij te Vinkeveen hebben wij 150 palen van 12 meter lang hoogfrequent geheid voor fund...

Verzakte aanbouw opgevijzelt

Verzakte aanbouw opgevijzelt


In de Noordense tuinderbuurt hebben wij een aanbouw die niet goed onderheid was en daardoor schee...

Heien van een brug met stalen buispalen

Heien van een brug met stalen buispalen


Aan de Ringdijk in Ter Aar hebben wij voor de Fam. Pieterse de brug mogen heien.

Heiwerk op het stand in Castricum

Heiwerk op het stand in Castricum


Op het strand in Castricum hebben wij al meerdere malen voor diverse horeca gelegenheden hardt ho...

Waarom Bosland Heiwerken B.V.?

S. Bosland Heiwerken B.V. werkt met kleine lichte machine’s die door onze eigen stroomvoorziening worden aangedreven. Al onze machine’s staan op rubber rubsen(banden) zodat schade aan het straat werk nagenoeg uitgesloten is. Het bedrijf is klein van omvang wat als voordeel heeft dat u altijd rechtstreek met de eigenaar te maken heeft.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij heien houten palen, buis palen en lichte beton palen. De houten palen kunnen wij tot een lengte van 16.50 meter incl. betonen oplanger heien zonder te schakelen met een schakelbus. Een schakelbus is een ijzer buis van ongeveer 40 cm lang die wordt gebruikt als de lengte van de paal niet in één keer onder de heimachine past. 

WELKOM BIJ S. BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Wij zijn een klein en modern bedrijf dat helemaal past in deze tijd. Op deze website vindt u de nodige informatie over ons bedrijf en onze werkzaamheden. S. Bosland Heiwerken B.V. is gespecialiseerd om te heien in kleine en moeilijke toegankelijke ruimte’s.

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

OVER S. BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Wij heien houten palen, buis palen en lichte beton palen. De houten palen kunnen wij tot een lengte van 16.50 meter incl. betonen oplanger heien zonder te schakelen met een schakelbus. Een schakelbus is een ijzer buis van ongeveer 40 cm lang die wordt gebruikt als de lengte van de paal niet in één keer onder de heimachine past. De paal wordt dan door midden gezaagd en daarna weer met de schakelbus aan elkaar verbonden. Het voordeel hiervan is dat er ook op lokaties met een  beperkte hoogte gewerkt kan worden, maar het nadeel is dat het gewicht dat op de paal mag sterk afneemt. Voor het heien van buispalen wordt gebruik gemaakt van zowel een valgewicht of een hydrolische snelslaghamer. Het voordeel van de snelslaghamer is, dat er door te heien met een klein en dus lichte machine er nagenoegen geen trilling ontstaan en de paal snel de grond in wordt geheid. De paal wordt daarna direct gevuld met beton en voorzien van een kopwapening. Het nadeel van dit systeem is dat de paal diameter beperkt is. Voor de grotere diameters paal gebruiken wij dan een machine voorzien van een valgewicht die onder in de buis valt. Het voordeel hiervan is dat het nagenoeg geen geluidsoverlast geeft.

 

BOSLAND HEIWERKEN B.V.

Copyright © S. Bosland Heiwerken B.V. - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap